Autor: Zoran Strika - strika@021.rs

Novi Sad
31.08.2016.
13:26 > 14:49
Nadzorni odbor "Novkabela" imenovao je pravnika Zorana Stanojevića za direktora fabrike.
  • Bogoljub

    20.11.2016 18:07
    Da namiri east point
    Novi menadzment ce uciniti sve da se east point namiri kao glavni poverilac,ako moze kroz restruktuiranje ili kroz stecaj....u svakom slucaju sledi prodala imovine i likvidacija
  • ana

    01.09.2016 11:13
    oni ce da kupuju repromaterijale budposto i prodaju kablove jeftino a od radnika od poluproizvoda traze da napprave zaradu kao od gotovih kora i gotovog fila tortu da bude isplatljiva. cenu struje evropsku moze da platiu samo Jorgovanka Tabaković zena iz trezora.Zar ne vide da niko od velikih potrosaca i ne placa struju vec samo sirotinja za njih sve.Koje prolongiranje kad nisu platili dosadasnju kako ce prolongiranu plus novu. Ne lazite sebe i narod.Sa tim cenama repromaterijal energenata i kablova trebalo bi da imaju super novu fabriku i veliko trziste da bi radili dobro.
    Jedino sto je bolej da drzava ulaze u radnike nego u vlasnike makar zbog toga sto je ovih vise i obezbedi socijalni mir..
  • Александар

    01.09.2016 08:25
    Радници
    НИсу радници направили дугове, него багра као што је овај врсни кадар...
  • West point

    31.08.2016 23:20
    Gari je inace vlasnik FLERT caffe-a u Bgd.
  • nsss

    31.08.2016 20:17
    nss
    a hoce li i on svoju zaraditi ili samo uzeti koliko mu treba
  • IzPrveRuke

    31.08.2016 17:48
    Pošto ste prethodnu vest zaboravili da podsetim:

    - Cvetković i EastPoint su u Novkabelu već o-hoho i svima je takva situacija odgovarala, niti je država uzimala svoj deo, niti su se namirivale obaveze, niti je EastPoint potraživao svoja dugovanja
    - Stanojević kao član EastPointa (inače SNS kadar) preko sadašnjeg ministra privrede g. Kneževića (opet SNS) biva angažovan da kao stečajni upravnik zatvori dugovanja prema - gle čuda - EastPointu?
    - Sve ovo izrežirano je ekspresno u 3 dana, pre neke 2 nedelje ako dobro pamtim
    - Cvetković se u Novkabel vraća kao "savetnik" pomenutog Stanojevića (dakle isti onaj čije dugove treba da otplatimo krvavim radom)
    - U ovih nedelju dana, samo se napravio spisak radnika koji su štrajkovali, promenio se direktor u nekog s malo većim ovlašćenjima da rasprodaje imovinu i da ne haje za dugovanja koja je napravio njegov budući savetnik
    - radnici koji su napunili džepove i Državi i Gradu i EastPointu i Cvetkoviću, sad treba bez plate za sebe, da prodaju svoju fabriku i da namire Stanojevića, Kneževića, SNS i ko zna koga još?
    - Da li je ovo ono što je trebalo da se desi? Da Drakulić i EastPoint počnu da "rade za pravu stranu" i da finansiraju SNS umesto DSS.a? Oprostićemo vam grehe iz prošlosti ako se priklonite nama, a mi ćemo da vam pustimo stečajnog upravnika iz vaših redova?

    Postavite prava pitanja!!! Nemojte biti slepi ako ne želite da i neke druge građane, radnike nekih drugih firmi Vlast i Država isto ovako kumovski preprodaju
  • Smrdija

    31.08.2016 17:40
    Glava me zaboli kad cujem rec pravnik .
  • ex chapman

    31.08.2016 15:40
    menadžeri
    ima ih na milione, a većina su obične protuve koje samo znaju da se uvuku kome treba i kad treba. pravog znanja nemaju ni za menadžment ni za biznis. npr. njima nije jasno da je NJIHOV posao da zarade radnicima plate, a posao radnika je da rade ono što im je u opisu: npr. posao vozača je da vozi, zidara da zida isl. ako je taj npr. zidar svoj gazda - onda je njegov posao i da zaradi. ali ako on radi za drugog - odakle novac za njegovu platu dolazi uopšte ga ne zanima. taj ko izdaje naređenja i upravlja preduzećem je onaj koji treba da obezbedi poslove i naplatu, pa da iz profita obezbedi i za plate radnika. ili možda g. Menadžer očekuje od nekog radnika da prepodne pravi koaksione kablove, a popodne da taj isti radnik ide i ugovori posao za njihovu prodaju? a koji će nam andrak onda g. Menadžer?
  • ns

    31.08.2016 14:49
    Pravnika za direktora??? Pa sta taj zna o ekonomiji taj zna samo da nauci napamet 100 strana bzvz teksta. Ni vise pravnika u drzavi ni gore drzave.
  • BOBI

    31.08.2016 14:47
    Sramota
    Neka da on pare onima koji su vec zaradili.
    Mojoj zeni diguju oko 100000 din

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna